NASLOVNA » NOVOSTI, RENEW LIFT IZBLIZA » Renew lift – ultrazvucno zatezanje lica, vrata i dekoltea (VIDEO)
Renew lift – ultrazvucno zatezanje lica, vrata i dekoltea (VIDEO)

Renew lift – ultrazvucno zatezanje lica, vrata i dekoltea (VIDEO)

RENEW LIFT  KOMPANIJE LAH D O O

 

Renew lift predstavlja nehiruško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea sa rezultatima približnim rezultatu koji se dobija hiruškom intervencijom, a bez narušavanja integriteta kože, bez uvodjenja u anesteziju, bez vremena oporavka i  bez bolova tokom ili nakon tretmana!

 

Kolagen je ključna gradivna jedinica svake kože i kada se nakon 30-te primete prve linije i bore na koži, gubitak elastičnosti i pad tonusa, izraženiji podočnjaci, to je siguran znak da je koža počela da gubi kolagen i da treba taj gubitak nadoknaditi,  proces zaustaviti i  “vratiti sat” unazad!

 

 

O kakvoj se tehnologiji radi?

 

Reč je o tehnologiji fokusiranog ultrazvučnog talasa, koji u koži stvara mikrokoagulacije na SMAS strukturi ( što je isto ono što hirurg popravlja na hiruškom face lifting-u), te tako zateže kožu istovremeno stimulišući proizvodnju novog kolagena, što kožu dodatno učvršćuje.

Dosada korišćene metode (Laser I RF) uticale su samo na učvršćivanje kože, ne i za zatezanje, pa je ova metoda sada najkompletnija, bez vremena oporavka i propratnih neprijatnosti, sa rezultatima koji su potpuno prirodni!

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *