NASLOVNA » NOVOSTI, PRE I POSLE, RENEW LIFT IZBLIZA, SAJAM, U MEDIJIMA » Probala sam fejslifting bez noža. Prvo sam se prepala, a onda…
Probala sam fejslifting bez noža. Prvo sam se prepala, a onda…

Probala sam fejslifting bez noža. Prvo sam se prepala, a onda…

Doktorka mi je označila neke linije olovkom po licu, namazala gelom i prinela nešto što liči na heftalicu i ima po sebi iglice.

Tretman koji je Ljiljani omogućio da joj koža bude zategnutija

Mnogo sam se uplašila. Očekivala sam bol, krv, otoke, mislila sam da će bar delimično ličiti na fejslifting, jer je to zamena za tu operaciju. Ali ništa slično se nije desilo. Doktorka je počela, a ja

sam osetila samo neko peckanje i bockanje. „Jel to to“, pitala sam doktorku. Ona je rekla da jeste i nasmejala se, a ja sam odahnula i opustila se.

 

Nekoliko sati lice blago boli

Počinje se od vrata, pa se radi brada, zatim se ide ka delu gde su uši. Onda se rade obrazi i na kraju čelo. Nije svaki deo lica isto osetljiv. Vrat i predeo oko ušiju bole više nego obrazi. Mene je najviše bolelo čelo, a obraze skoro da nisam osetila. Sve ukupno traje oko sat vremena. Posle tretmana imala sam blago crvenilo po licu, ali je nestalo za 10 minuta. Iznenadila sam se kad mi je doktorka rekla da slobodno mogu odmah da se šminkam. Nekoliko sati lice blago boli.

 

maara-sajam-bliczena

 

Oseća se da je nešto rađeno. Međutim, već sutradan je to prošlo. Iako kažu da se pravi rezultati ovog tretmana vide tek za 90 dana, ja sam odmah videla promenu. I moj sin, odrastao momak koji ne obraća pažnju na to kako ja izgledam, primetio je „nešto“. Kad sam ušla u kuću, pitao me je „Šta ti je, pa si se tako zategla?“ Možda zato što imam 63 godine, pa kod mene ima šta i da se zateže.

Saznajte sve o hit tretmanu

Vorkšop Renew lift – Nehirurški lifting lica vrata i dekoltea biće održan 5. marta  u hotelu „Crown Plaza“. Stručnjaci iz oblasti antiejdžinga i estetike predstaviće najnoviji aparat Renew lift i rezultate koji se postižu njime.

Prošlo je 10 dana od tretmana i vidim da mi je vrat zategnutiji, a koža kao da je deblja, čvršća. Sviđa mi se ovaj tretman jer ne samo da je komforan, nema krvi, bolova, anestezije niti oporavka, nego i ta promena izgleda dolazi postepeno. Imam tri meseca da se polako privikavam na novo lice.

Mislim da bih se posle plastične operacije šokirala i ne znam kako bih prihvatila sebe, da li bih se sebi dopala… Posle plastične operacije možeš da se probudiš i da ne ličiš na sebe. Mogu da te

promene do neprepoznavanja, a da ti tu više ništa ne možeš. Ovde lice neće biti drugačije, samo će biti mlađe. Ti si i dalje ti, ne neko drugi, i to mi se kod ovog tretmana najviše sviđa.

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *