NASLOVNA » O METODI

O METODI

Neinvazivno ultrazvučno zatezanje kože!

Renew lift je jedina potpuno neinvazivna metoda za zatezanje kože lica vrata i dekoltea,koja daje rezultate najsličnije rezulatima koji se mogu dobiti hiruškom metodom!

Sveže i podmladjeno lice na prirodan način, bez izmene fizionomije i bez rizika po zdravlje i izgled kože!

Mikro i makro fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta, koji se već 50 godina koristi u medicini, našao je primenu u kozmetici i estetici na zadovoljstvo svih estetskih profesionalaca i njihovih klijenata! Tretman je do sada uradjen preko 250 000 puta!

Dosadašnje metode (laser, RF, IPL…)su davale polovične rezultate i nisu uspevale da stimulišu kožu na regeneraciju na dubini većoj od 3mm! Renew lift, kontrolisanim zagrevanjem tkiva na 3 nivoa indukuje stvaranje velike količine kolagenih vlakana, što za rezultat ima i učvršćivanje i zatezanje tj. podizanje  kože!

Ono po čemu se apsolutno razlikuje od svih dosadašnjih metoda je da je krajnji rezultat srazmeran:

1.     broju tretmana (radi se samo jedan tretman),

2.    vremenu trajanja tretmana (60 minuta za celo lice),

3.    prijatnosti na  tretmanu (blago peckanje dok ultrazvuk deluje na kožu),

4.     tragovima na licu nakon tretmana (nema ih),

5.    trajanju efekata tretmana (1-2 godine)

 

hifu tkivo

 

Renew lift koristi, dobro poznatu snagu ultrazvuka za transformaciju obrva, obraza i podbradka, vrata i dekoltea na siguran, apsolutno neinvazivan način!

O učinkovitosti i bezbednosti  viskofokusiranog ultrazvuka je nakon mnogobrojnih kliničkih studija svoj sud dala i FDA, označivši ovu metodu kao neinvazivnu, bezbednu i efikasnu!

 

Na kom principu radi Renew lift?

Renew lift inicira snažnu i kompletnu produkciju kolagena tako sto mikrofokusiranu ultrazvučnu energiju dostavlja na dubinu, na kojoj radi i hirurg tokom operacije zatezanja kože lica, ali bez rezova i bilo kakvog narušavanja integriteta kože!

Za razliku od hiruške intervencije, Lasera, RF-a, mezoterapije, drmarolera, dermapena, hemijskih pilinga, mezoniti, Renew lift ostavlja površinu kože intaktnom!

Aparat  dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu, kako bi proizveo prirodni odgovor tkiva u vidu stvaranja velike količine kolagena. Rezultat je  učvršćivanje, zatezanje i podizanje kože, jednom rečju – podmladjivanje!

 

princip rada

 

 Tretira se koža na tri dubine: 1,5mm; 3mm; 4,5 mm!

Bez vremena oporavka! Prirodan izgled! Samo jedan tretman!

 

Kod većine osoba prvi rezultati se vide odmah nakon tretmana i stanje kože se iz dana u dan poboljšava, do krajnjeg rezultata koji se vidi za 3 meseca!

Klinički dokazana, neinvazivna alternativa za sve one koji nisu spremni ili ne mogu biti kandidati za hirušku intervenciju!

Prirodan, podmladjen, višestruko i kompletno poboljšan izgled lica, vrata i dekoltea, bez menjanja fizionomije,  motiv su da se sve više osoba odlučuje za Renew lift proceduru pre nego za dosadašnje metode uklanjanja bora!

Tretman se ne mora ponavljati više puta i nema potrebe za posebnim planiranjem termina, jer nakon tretmana nema nepoželjnih tragova!